Centru Epil Point Bragadiru

Salonul Epil Point Bragadiru va ofera o combinatie de cele mai noi tehnologii non-invazive, sigure si non-chirurgicale de epilare definitiva, rejuvenare faciala LASER si tratamente faciale de curatare.
Dupa o serie de sedinte de epilare definitiva, gratie tratamentelor noastre cu Laser 3 lungimi de unda (Yag Laser 1064nm, Alexandrite Laser 755nm, Diode Laser 808/810nm) vă puteți bucura pe deplin de o piele lipsita de par, neteda si matasoasa, sanatoasa si fara foliculita.
Fotorejuvenarea cu Laser este un tratament de regenerare a pielii prin care se reduc efectele foto-îmbătrânirii, cum ar fi ridurile si liniile fin, petele și texturile neuniforme, urmele lasate in urma acneei, pentru o piele mai reimprospatata si revigorata.

Pentru ca ne dorim ca tratamentele oferite de centrele noastre sa aiba maximum de eficienta, investim in permanenta atat in instruirea personalului, cat si in tehnologia cu care lucram. Astfel, saloanele noastre sunt dotate cu aparate de Epilare Definitiva Triplu Laser cu 3 Lungimi de Unda.
Pentru rezultate maxime in urma tratamentelor si pentru mentinerea acestora, salonul nostru ofera produse profesionale dermatocosmetice recunoscute, de mai mai buna calitate. Misiunea noastra este de a oferi tratamente bazate pe rezultate de calitate superioara la prețuri accesibile.
Pentru informatii complete referitoare la tratamentele noastre, va rugam contactati specialistii nostri la telefon 0745 980 855 si email epilpointbragadiru@gmail.com

Shopping Cart
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top