• Centru Epil Point Iulius Mall

  Salonul, Epil Point® Iulius Mall Cluj va ofera o paleta larga de servicii de infrumusetare cu cele mai noi tehnologii non-invazive, sigure si non-chirurgicale de epilare definitiva Laser Dioda cu 3 lungimi de unda si epilare Definitiva IPL, remodelare corporala si tratamente faciale de curatare, anti-age, lifting facial si electrostimulare.

  Dupa o serie de sedinte de epilare definitiva, gratie tratamentelor noastre cu IPL sau Laser va puteti bucura pe deplin de o piele lipsita de par, neteda si catifelata, sanatoasa si fara foliculita. Atat Epilarea Definitiva Triplu Laser cu Dioda, cat si Epilarea Definitiva IPL  (lumina intens pulsata) au rezultate chiar de la prima sedinta si sunt 100 % sanatoase pentru piele.

  Fotorejuvenarea cu Laser/IPL este un tratament de regenerare a pielii prin care se reduc efectele foto-imbatranirii, cum ar fi ridurile, petele și texturile neuniforme, pentru o piele mai reimprospatata si revigorata.

  Curatarea faciala ProfiSkin este o terapie cu ultrasunete si energie galvanica ce ajuta la inlaturarea nedureroasa a celulelor moarte ale dermului si a impuritatilor, concomitent cu stimularea productiei de colagen si elastina și absorbtia ingredienteleor active aplicate in timpul tratamentului.

  Pentru rezultate maxime in urma tratamentelor si pentru mentinerea acestora, salonul nostru ofera produse profesionale dermatocosmetice recunoscute, de mai mai buna calitate.Misiunea noastra este de a oferi tratamente bazate pe rezultate de calitate superioara la prețuri accesibile.

  Epil Point® Iulius Mall Cluj va asteapta intotdeauna cu cele mai atractive oferte si abonamente, iar clientii noi pot incerca gratuit o sedinta de epilare definitiva!

  Pentru informatii complete referitoare la tratamentele noastre, va rugam contactati specialistii nostri la telefon 0747 510 111 si email iuliuscluj.epilpoint@gmail.com

  Instagram: epilpoint_cluj_iulius

  Facebook: Epil Point Iulius Cluj

  Adresa: Iulius Mall Cluj, str. Alexandru Vaida Voevod, nr.53B, etj. 1, langa MARTY Restaurant, 400436

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin