• Radiofrecventa tetrapolara/crioradiofrecventa

  Radiofrecventa faciala tetrapolara 

  Reconstruieste pielea prin refacerea retelelor de colagen si elastina la nivelul tegumentului. Pentru prima data, persoanele care sufera de sensibilitate capilara, telangiectazii sau cuperoze si nu numai, se pot bucura de singura procedura de radiofrecventa cu efect instant care le este benefica. Efecte: antirid, tonifiant, liftare, pielea lăsată a gatului, bărbie dublă.

  Radiofrecventa bipolara – contur ochi si fata

  Aceasta tehnologie foloseste 2 poli de emisie a radiofrecventei actionand puternic la nivelul tegumentului, spre deosebire de cea monopolara care traverseaza intreg tesutul. De aceea radiofrecventa bipolara este recomandata in terapiile localizate la nivel facial pentru topirea grasimilor inestetice de la nivelul fetei.

  Radiofrecventa tripolara – contur ochi si fata

  Aceasta tehnologie vine in completarea celei bipolare avand energia focusata in trei poli. Actioneaza la nivelul tegumentului prin maximul de energie ce poate fi emis in trei poli tratand ridurile si liftand conturul facial.

  Aplicatorul orbicular foloseste tehnologie tripolara ce livreaza prin intermediul a 4 poli un total de energie de 400 w. Aceasta tehnica face ca energia sa fie focusata in profunzimea tesutului unde va fi convertita in caldura. De asemenea aplicatorul ofera si posibilitatea de a folosi si tehnologie bipolara.

  Crio-radiofrecventa faciala

  Sinergia perfecta intre radiofrecventa si crio-terapie ce ofera rezultate spectaculoase si confort maxim. Polii ce emit radiofrecventa se incalzesc puternic, caldura migrand in interiorul tesutului. In acelasi timp terapia crio actioneaza folosind temperaturi de pana la –15 grade, astfel la nivelul tesutului apare socul termic. La nivelul tegumentului se simte o combinatie placuta rece-cald. Crio-radiofrecventa stimuleaza formarea de noi fibre de colagen fiind cea mai puternica terapie de refacere a structurii pielii. In acelasi timp crio-radiofrecventa este o excelenta metoda de crestere a elasticitatii la nivelul peretilor vasculari prin vasoconstrictie (produsa de crio-terapie) – vasodilatatie (produsa de radiofrecventa) repetitive. Astfel se produce oxigenarea intensa a tesutului. Reconstructia pielii cu Crio-radiofrecventa este garantata si definitiva, observabila cu ochiul liber, de la prima sedinta. Efecte: lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic.

  Soc termic

  Aceasta tehnologie de radiofrecventa ofera cea mai puternica energie din randul echipamentelor de radiofrecventa, de aceea trebuie combinata cu un sistem de criogenie.Sistemul criogenic raceste dispozitivul de tratament pana la – 10 grade. In acelasi timp energia puternica migreaza in interiorul tesutului gras. Temperatura crescuta din interior va interactiona cu cea scazuta de la nivelul tegumentului si astfel se va produce socul termic. Acesta determina instant fibroconstrictie, adica strangerea tegumentului ca intr-un corset/tightening.Metabolismul intracelular este accelerat si nivelul de oxigenare la nivelul tesuturilor este mult amplificat prin usoara dilatare produsa

  Aplicatorul corporal / facial imbina trei tehnologii ce ofera posibilitatea de a livra pana la 1050w putere:

  • MULTIPOLAR cu energia focusata in 6 poli : Tehnologie de ultima generatie superioara celor anterioare bipolara si tripolara energia fiind mult mai puternica si focusata eficient. Energia emisa de dispozitiv incalzeste atat stratutile superficiale cat si cele profunde.Efectele sunt vizibile atat la suprafata cat si in interior, la nivelul tegumentului obtinundu-se liftingul acestuia, iar in profunzime accelerandu-se topirea grasimilor.
  • MONOPOLAR cu un pol central ce actioneaza si o placa
   transmitatoare dispusa sub zona tratata: Este tehnologia de ultima generatie ce utilizeaza un pol unic.In cazul radiofrecventei monopolare se foloseste o placa speciala care se plaseaza sub zona tratata inchizand circuitul energetic. Aceasta terapie este recomandata pentru tratarea in profunzime si pentru diminuarea tesutului adipos.Tesutul adipos opune o rezistenta mare la energie de aceea placa va atrage energia emisa de dispozitiv catre ea , iar tesutul gras va fi strabatut. Astfel se produce termolipoliza selectiva ce implica topirea grasimii din adipocitele mai mari in volum inlaturand aspectul de coaja de portocala.
  • SISTEM DE CRIOGENARE ce actioneaza cu temperaturi sub 0 grade
   pe toata durata tratamentului

  Beneficii:

  • Stimularea elasticitatii tegumentare la nivel facial si corporal
  • Rejuvenare faciala
   Combaterea ridurilor
   Modificari semnificative la nivelul pielii de la prima sesiune
  • Efecte potentate in timp si de lunga durata
  • Nu lasa semne
  • Fara anestezie
  • Terapie noninvaziva
  • Fara durere
  • Terapie sigura
  • Procedura rapida si simplu de efectuat
  • Fara efecte secundare
  • Reluarea activitatilor habituale imediat dupa terapie
  • Se efectueaza in orice anotimp
  • Reducerea volumului zonelor cu adipozitati
  • Reconturarea zonelor ce si-au pierdut forma
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin