• Tratamente speciale

  TRATAMENT FACIAL O2 LIFT

  Este un tratament cosmetic revolutionar, conceput pentru exfoliere, iluminare si oxigenare.

  Tratamentul ofera o senzație spa premium cu ajutorul ingredientelor concentrate cu enzime, oxigen, celule stem de origine vegetala si peptide, iar rezultatele sunt imediate. Prin combinatia optima de produse dermatocosmetice profesionale si diverse tehnologii de curatare faciala, drenaj limfatic facial cu dermoleduri si crioradiofrecventa, acest tratament spa de lux, cu efect anti-îmbătrânire asigură strălucire, find și sănătos în același timp.

  TRATAMENT FACIAL TRANSFORMING LIFT

  In acest tratament cosmetic am integrat sistemul nostru de corectare, prevenire și nutriție care ia în vizor liniile fine si ridurile, pierderea elasticitatii, lipsa de vitalitate și culoarea neuniformă, potentand efectul produselor dermatocosmetice profesionale specifice cu tehnologii de curatare faciala, drenaj limfatic facial cu dermoleduri si crioradiofrecventa.

  TRATAMENT FACIAL ACNE SOLUTION

  In lupta impotriva acneei am personalizat acest amestec deosebit de produse dermatocosmetice profesionale cu agenţi activi exfolianţi care lucrează sinergic pentru a reduce simptomele acneei, si al caror rezultat este maximizat de puterea tehnologiilor noastre faciale pentru piele delicata: curatare faciala si drenaj limfatic cu dermoleduris

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin