Oferta Lunii Mai

Vrei sa fii fresh si gata de vara? Ei bine, avem pentru tine un pachet special: 4 sedinte de epilare in zona inghinala, perineu si axile, plus o sedinta bonus, toate la doar 1358 Lei! Programeaza-te la Epil Point Romania – unde epilarea devine o placere! Nu mai sta pe ganduri si profita de aceasta oferta unica pentru a scapa de grija parului nedorit ! Programeaza-te acum online sau telefonic !

 

Este vremea sa-ti rasfeti tenul cu un tratament facial de exceptie oferit de specialistii de la Epil Point Romania! Daca te-ai saturat sa tot cauti solutii pentru un ten mai luminos si mai ferm, acum ai ocazia unica sa experimentezi doua sedinte de Hifu Ice la un pret incredibil – doar 500 de lei in loc de 1000!

Ce este Hifu Ice, te întrebi? Ei bine, este practic tehnologia minune care stimuleaza productia de colagen in piele, oferindu-ti efecte de lifting si tonifiere. Nu doar atat, fiecare sedinta este insotita de o masca speciala, care te va ajuta sa obtii o piele mai ferma, mai tanara si mai stralucitoare.
Dar beneficiile nu se opresc aici! Cand alegi Epil Point Romania, te poti bucura nu doar de rezultate remarcabile pentru tenul tau, ci si de o experienta relaxanta si profesionista. Programeaza-te acum, online sau telefonic !

 

Esti gata sa iti surprinzi corpul intr-un mod magic? Ai ajuns in locul potrivit! Astazi iti aducem cea mai tare oferta in materie de remodelare corporala cu ajutorul tehnologiei de varf – Vibromasaj & PresoMagiQ!
Vrei sa stii care este secretul catre un corp perfect? 5 sedinte de Vibromasaj si PresoMagiQ te asteapta, iar surpriza nu se opreste aici! Da, ai citit bine, vei primi inca 2 sedinte cadou pentru a-ti atinge scopurile mult dorite.
Si acum vine partea cea mai incredibila – toate acestea la un pret de doar 425 Lei! Da, ochii tai nu te insala, am redus acest pachet de la 700 Lei pentru ca tu sa ai ocazia sa experimentezi magia transformarii corporale fara sa fii nevoit/a sa-ti golesti buzunarul.
Adevarul este  ca nu vei gasi o alta oferta mai buna decat aceasta. Este momentul sa spui adio kilogramelor in plus si sa-ti salutati noua ta versiune, mult mai tonifiata si mai plina de energie. Programeaza-te acum, online sau telefonic !

 

 

 

 

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Your cart is emptyInapoi in magazin
    Scroll to Top