Remodelare corporala

tratament
Vezi detalii

DermoLift - Hifu Ice Body

tratament
Vezi detalii

PresoMagiQ

tratament
Vezi detalii

Tonic Gym

tratament
Vezi detalii

Vibromasaj

tratament
Vezi detalii

Himfu Multifocal

tratament
Vezi detalii

Masaj Transdermic

tratament
Vezi detalii

Electrostimulare

tratament
Vezi detalii

Tratament corporal Led

tratament
Vezi detalii

Evaluare Corporala

Servicii de remodelare corporala

Tratamentele de remodelare corporala se pot dovedi printre cele mai eficiente proceduri in domeniul esteticii atunci cand vine vorba despre eliminarea surplusului de grasime sau despre reducerea ori eliminarea celulitei. Inainte de a apela la astfel de tratamente pentru remodelare corporala este foarte important sa stii exact care sunt tehnicile si procedurile in cadrul acestor tratamente, dar si care sunt cele mai potrivite tehnici pentru tine.

In urma procedurilor de remodelare corporala una sau mai multe zone ale corpului sunt transformate prin diferite tehnici estetice sau tehnici medicale cat mai putin invazive sau chiar noninvazive. In urma aplicarii acestor tehnici si proceduri se elimina tesut adipos la nivelul corpului, iar celulita este de asemenea diminuata. Concomitent cu aceste obiective, remodelarea corporala presupune inclusiv tonifierea pielii si a musculaturii. Nu exista o limita de varsta pana la care sunt recomandate tratamentele pentru remodelare corporala.

Comparativ cu interventiile chirurgicale pentru reducerea volumui de grasime, tratamentele de remodelare corporala sunt cu mult mai eficiente si cu siguranta mai putin invazive. In cadrul tratamentelor si a procedurilor de remodelare corporala se regasesc urmatoarele variante: tratamentul anticelulitic, mezoterapia, presoterapia, criolipoliza, cavitatia, drenajul limfatic, radiofrecventa corporala, sedintele de impachetari la rece si la cald, dar si electrostimularea.

Tratamentul anticelulitic este o procedura noninvaziva care poate reduce foarte mult aspectul neplacut al celulitei. Dintre variantele de astfel de tratamente impotriva celulitei, printre cele mai eficiente si rapide optiuni il reprezinta cel cu tehnologia LED. Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de piele, iar rezultatele constau intr-o diminuare semnificativa a celulitei si o piele tonifiata.

Prin intermediul criolipolizei sunt eliminate grasimile in urma inghetarii celulelor adipoase, rezultatul fiind descompunerea celulelor respective. Se poate apela inclusiv la lipoliza cu laser pentru a topi excesul de grasime din zona coapselor si a abdomenului. Cavitatia este tratamentul de remodelare corporala care inlocuiesc liposuctia clasica. Cavitatia identifica zonele cu exces de grasime si distruge ulterior celulele de grasime prin utilizarea unui aparat numit cavitatie.

Tratamentul cu unde de radiofrecventa se aplica in anumite zone ale corpului prin incalzirea acestora si eliminarea tesutului adipos. De asemenea, sustine productia de colagen si stimularea la nivelul pielii. Drenajul limfatic implica un masaj usor in zonele corpului unde sunt localizati ganglioni limfatici pentru a favoriza eliminarea toxinelor. Tot prin drenajul limfatic se elimina apa din tesuturi sau celulita din zona coapselor. Tratamentul de remodelare corporala prin electrostimulare apeleaza la impulsuri electrice care stimuleaza arderea excesului de grasime prin activarea a mai mult de 300 de grupe de muschi de la nivelul corpului.

In urma tratamentelor de remodelare corporala se pot obtine rezultate precum reducerea celulitei, contractarea pielii ridate si a pielii lasate, redarea nivelului de elasticitate al pielii, tonifierea musculaturii si a pielii, scaderea in greutate sau chiar imbunatatirea circulatiei sanguine. Pentru a ajunge la rezultatele dorite fiecare persoana poate avea nevoie de un anumit numar de sedinte pentru proceduri de remodelare corporala, in functie de particularitatile fiecarei persoane. De asemenea, se pot recomanda in urma acestor tratamente inclusiv sesiuni de intretinere.

Programeaza-te acum!


  Shopping Cart
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin
   Scroll to Top