• Despre Noi

  Epil Point Romania – Creator de Frumusete Feminina si Masculina

  Aspectul fizic este primul element care produce impresii, atunci cand intreractionam cu oamenii din jurul nostru. Pornind de la aceasta idee si din dorinta de a contribui zi de zi la imaginea ta perfecta, am creat brandul Epil Point®Romania, o retea de clinici de infrumusetare, care iti propun tratamente de ultima generatie, non-invazive, care nu produc durere si nu necesita timp de recuperare.

  Fie ca vorbim despre Epilarea Definitiva Triplu Laser cu Dioda sau IPL, Tratamentele de Remodelare Corporala, care iti sculpteaza corpul in cel mai scurt timp posibil, sau despre Tratamentele Faciale anti-imbatranire si lifting facial, menite sa redea tenului luminozitatea si fermitatea de altadata, toate acestea au fost concepute de specialistii Epil Point® Romania, pentru a-ti pune frumusetea in valoare si a te face sa fii in armonie perfecta cu tine insuti.

  Misiunea noastra este de a oferi tratamente personalizate, pentru toate tipurile de piele,  bazate pe rezultate de inalta calitate la preturi accesibile. Serviciile Epil Point®Romania se adreseaza in egala masura atat femeilor, cat si barbatilor. In functie de problema cu care se confrunta, clientii nostri pot alege dintr-o multitudine de tratamente, care au revolutionat industria frumusetii:

  Tratamente de Epilare Definitiva.

  Epilare Definitiva Triplu Laser Cu Dioda
  Epilare Definitiva IPL

  Tratamente Faciale

  Microdermabraziune cu pulbere de diamant
  Curatare Faciala+Care
  Drenaj limfatic cu led dermoled
  Radiofrecventa tetrapolara/crioradiofrecventa
  Rejuvenare LASER/IPL
  Tratamente faciale Led
  Tratamente faciale 02 Lift
  Taratamente faciale Transforming Lift
  Tratamente faciale Ace Solution

  Remodelare Corporala

  Liposuctia virtuala prin tehnologie HImFU
  Crio-radiofrecventa
  Masaj Transdermic Dermohealth
  Tratament corporal Led
  Electrostimulare

  In doar cateva luni de la infiintare, centrele Epil Point®Romania se regasesc in cele mai importante orase ale Romaniei : Bucuresti-Popesti Leordeni, Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Pitesti, Sibiu, Ramnicu Valcea, Oradea, Suceava, Galati, Brasov, Constanta, Buzau iar reteaua de centre este in continua extindere.

  Pentru ca ne dorim ca tratamentele oferite de centrele noastre sa aiba maximum de eficienta, investim in permanenta atat in instruirea personalului, cat si in tehnologia cu care lucram. Astfel, saloanele noastre sunt dotate cu aparate de Epilare Definitiva Triplu Laser cu 3 Lungimi de Unda, Tehnologie de Epilare Definitiva IPL, Sclupt-One, un echipament de ultima generatie care combina 5 terapii premium, pentru Remodelare Corporala si Tratamente Faciale Moderne, cu efecte vizibile chiar de la prima sedinta.

  Vino Acum la Clinicile Epil Point®Romania si fa o schimbare atat fizica, cat si emotionala

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin