Cariere

Daca esti o persoana pasionata de frumusete, comunicativa, dinamica si ambitioasa, atunci ai sansa sa faci parte din echipa Epil Point® Romania! Suntem in cautarea unor cosmeticiene talentate pentru centrele noastre de infrumusetare din tara si din Bucuresti. 

La Epil Point®Romania, ne dorim sa cream o experienta placuta si memorabila pentru clientii nostri, iar tu poti fi parte din aceasta misiune. Daca iubesti sa lucrezi cu oamenii, sa ii ajuti sa se simta bine in pielea lor si sa le oferi servicii de calitate, atunci esti potrivita pentru echipa noastra. Pentru a aplica la pozitia de cosmeticiana, tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti CV-ul tau si o poza la adresa de email office@epilpoint.ro sau sa folosesti formularul de contact disponibil pe pagina noastra de Cariere. Vom analiza cu atentie fiecare candidatura si vom lua legatura cu cei selectati pentru interviu.

La Epil Point®Romania, promovam un mediu de lucru placut, profesionist si motivant, unde fiecare membru al echipei este valorizat si incurajat sa se dezvolte continuu. Alatura-te noua si fii parte dintr-o echipa dedicata frumusetii si bunastarii clientilor nostri!

Așteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa descoperim impreuna potentialul tau in domeniul Infrumusetarii. Fii curajoasa, trimite-ne acum CV-ul tau si pregateste-te pentru o noua provocare profesionala  alaturi de Epil Point®Romania!

  Shopping Cart
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin
   Scroll to Top