Centru Epil Point Bucuresti – Giulesti

EpilPoint Giulești vă prezintă salonul de lux al francizei: servicii de top pentru frumusețea și sănătatea dumneavoastră. Suntem echipați cu cinci aparate de ultimă generație, care includ următoarele: Epilare definitivă cu laser, FaceSpa, PresoMagiQ, Tonic Gym și Vibromasaj. 

Epilarea definitivă cu laser este un serviciu revoluționar care oferă o soluție eficientă și durabilă pentru îndepărtarea părului nedorit, asigurând astfel o piele netedă și catifelată pe termen lung.

Salonul nostru oferă, de asemenea, o gamă variată de tratamente faciale (Face Spa), care aduc numeroase beneficii precum: intinerirea și regenerarea pielii afectate de soare, combaterea acneei, reducerea punctelor negre. Fiecare tratament este personalizat deoarece trebuie adaptat nevoilor specifice fiecărui client, asigurând astfel rezultate vizibile și de durată.

PresoMagiQ este un alt aparat disponibil în salonul nostru, ce realizează presoterapie prin intermediul drenajului limfatic. Aceasta este o metodă modernă și eficientă de masaj care stimulează circulația limfei prin corp, contribuind astfel la detoxifierea organismului și reducerea retentei de apă.

Echipamentul de înfrumusețare cu vibrații de înaltă frecvența utilizează principiul vibrației fizice pentru a oferi un masaj profund asemănător celui manual. Acest aparat de Vibromasaj poate dizolvă grăsimea, tonifia mușchii și crește elasticitatea pielii.

Echipamentul Tonic Gym folosește rezonanța magnetică concentrată de înaltă intensitate și tehnologia de radiofrecvență monopolară focalizată pentru antrenarea mușchilor și distrugerea celulelor adipoase. Efectele acestui tratament se mențin pe termen lung, oferindu-vă rezultate vizibile și durabile.

La EpilPoint Giulești, suntem dedicați să vă oferim o experiență de lux și servicii de înaltă calitate. Cu echipamentele de ultimă generație, va garantăm că veți pleca de la noi cu un sentiment de revigorare și frumusețe redescoperită. Indiferent de alegerea voastră noi va oferim o sesiune personalizată pentru a avea cele mai bune rezultate. 

Pentru a vă programa o sesiune sau pentru mai multe informații despre serviciile noastre, ne puteți contacta prin:
* Email: epilpoint.giulesti@gmail.com
* Telefon: 0750487560
* Instagram: @epilpointgiulesti

Va așteptăm la adresa noastră: Strada Boisoara, Nr. 5, Sector 6, București.

Descoperiți luxul și eficiența la EpilPoint Giulești și transformați-vă rutina de îngrijire personală într-o experiență de neuitat

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin
    Scroll to Top