Centru Epil Point Galati

Centrul Epil Point®Galati va propune cele mai eficiente tratamente de infrumusetare, realizate cu  echipamente ultramoderne, care au un efect  vizibil chiar de la prima sedinta. Epilare Definitiva Triplu Laser cu Dioda, Epilare Definitiva IPL, Tratamemente Faciale cu efect de intinerire sau de intretinere.

Dupa o serie de sedinte de Epilare Definitiva Triplu Laser cu Dioda sau Epilare Definitiva cu IPL, parul nedorit va disparea, iar pielea dvs va ramane catifelata, neteda si fina. Spre deosebire de epilarea clasica, realizata cu ceara, creme depilatoare sau cu un epilator simplu, in cazul Epilarii Definitive cu Laser Dioda sau a Epilarii Definitive IPL (Lumina Intens Pulsanta)  nu exista riscul ca pielea sa dezvolte foliculita, iar rezultatele sunt de lunga durata. Tehnologia de ultima generatie Laser sau IPL se  potriveste pentru orice zona a corpului sau a fetei, orice tip de piele si orice tip de fir de par.

Tehnologie : Folosim echipamente de ultima generatie Triplu Laser cu Dioda, ce combina avantajele a 3 lungimi diferite de unda: 808nm, 755nm, 1064nm. Cele 3 lungimi de unda prezinta caracteristici distincte ale Laserului. Fiecare lungime ajunge la adancimi diferite ale tesuturilor si atinge diverse structuri ale foliculului de par. In acest fel se poate garanta un tratament eficient si nedureros.

Tratamentele Faciale realizate de specialistii centrului nostru, Epil Point®Galati, au menirea de a reface structura celulara imbatranita si a reda tenului dvs luminozitatea, finetea si tineretea de altadata. Dupa examinarea tenului, va vom propune o schema de proceduri, cu rezultate vizibile chiar de la prima sedinta:

Curatare Facial UltraSkin

Terapie LED

Rejuvenare Faciala : Gat, Decoleteu, Fata

Mironeedeling

Terapia Raindrop

Misiunea centrului Epil Point® Galati  este de a oferi tratamente eficiente, de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.

Pentru informatii complete referitoare la tratamentele realizate in cadrul centrului nostru, va rugam sa ne contactati telefonic : 0790 248 654 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail : epilpoint.galati@yahoo.com

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin
    Scroll to Top