• CrioRadiofrecvența, terapia care te scapă de riduri si de celulita pana la gradul 4

  Despre frumsețea sufletească se vorbește constant atât pe rețelele de socializare, cat si prin intermediul emisiunilor TV. Nu trebuie neglijată însă nici frumusețea fizică, pentru ca aceasta te face sa ai mai multă încredere in ceea ce ești si, mai ales, in ceea ce ai putea fi.

  Dacă am face un sondaj de opinie in rândurile femeilor, am constata cu stupoare ca majoritatea reprezentantelor sexului frumos, nu sunt mulțumite de felul in care arată. Aici putem vorbi atât despre problemele faciale, cat si despre cele corporale. Si daca in urmă cu câteva decenii, doar medicina estetică era capabilă sa elimine ridurile si kg in plus, secolul 21 a adus cu sine o dezvoltare absolut spectaculoasă in domeniul tehnologiei moderne in materie de estetică si remodelare corporală, astfel încât procedurile de îmbunătățire a aspectului fizic se fac foarte ușor in saloanele de înfrumusețare, la preturi accesibile, fără durere si fără a necesita timp de recuperare post-operatorie, deoarece toate terapiile sunt non-chirurgicale. Prin urmare, dacă ești hotărâtă sa declari “război” celulitei pana la gradul 4 si ridurilor de orice fel, următorul pas este sa te programezi la Centrele Epil Point România. Aici vei găsi o gamă largă de tratamente faciale si de remodelare corporală, astfel încât atât silueta, cat si tenul sa se transforme in cea mai bună versiune a ta.

   CrioRadiofrecvența este o terapie cu rezultate spectaculoase, care te ajută sa scapi rapid de centimetri in plus si iți șterge delicat cel puțin 10 ani de pe fata. Combinația dintre RadioFrecvența care implica o temperatură de pana la + 85 de grade si CrioRadiofrecvență, care ajunge pana la – 15 grade, produce un efect de slăbire si liftare atât facial, cat si corporal. Se pot lucra mai multe zone cu probleme. Astfel, dacă vrei sa scapi de pielea fiască si ridată, gușa dublă, sa îmbunătățești zona decolteului, sau pur si simplu să ameliorezi tonusul pielii, CrioRadiofrecvența este procedura ideala, care te va face sa te minunezi, ori de cate ori, la sfârșitul fiecare ședințe, te vei privi in oglindă. Celulita de pe abdomenul superior si inferior, a soldurilor, a picioarelor inclusiv zona genunchilor, zona coapselor sau a feselor si partea de sus a brațelor, va dispărea de la o ședință la alta, astfel încât aspectul de coajă de portocală va deveni doar o simplă amintire. La centrele Epil Point România această procedură se face cu ajutorul echipamentului de înalta performanță SCULPTOR. Terapia nu implica durere, este foarte plăcută, asemănătoare unui masaj delicat cu gheată. Dacă ești mai sensibilă la frig, nu trebuie sa te sperii, pentru ca organismul tău se va adapta foarte ușor la temperatura puțin mai scăzută. Doar la începutul ședinței vei simți o atingere rece, ulterior însă, zona tratată va amorți, iar senzația de rece va dispărea. După 30 de minute de tratament, volumetria feței se va îmbunătăți, ridurile vor fi reduse considerabil, vei observa o tonifiere imediata a pielii, iar toate celelalte zone ale corpului vor avea un efect de lifting profund. Specialiștii Epil Point România recomanda intre 6 si 8 ședințe de CrioRadiofrecvență. După examinarea corpului, se va elabora un plan de tratament, astfel încât efectul procedurii sa fie unul maxim. Consumul de apa de cel puțin 2 L pe zi este esențial după orice terapie de remodelare corporală, deoarece această va ajuta sistemul limfatic sa preia si sa elimine celulele grase distruse de CrioRadiofrecvență.
   La fel de importantă este si alimentatia echilibrată. Prin urmare, nu te aștepta la efecte spectaculoase dacă vei continua sa mănânci dulciuri in cantități mari, cartofi prăjiți, hamburgeri sau alte produse fast food. Dar dacă conștientizezi ca organismul tău are nevoie de o schimbare in bine, atunci sunt convinsă de faptul ca vei tine cont de toate recomandările specialiștilor Epil Point, astfel încât la finalul procedurilor sa te declari fericită de ceea ce ai ajuns sa fii. Pentru programările online, accesează site-ul https://epilpoint.ro, alege locația dorită si in cel mai scurt timp vei fi contactată de către reprezentanții Epil Point. Te așteptam cu cele mai bune oferte de preț si dorința de a-ți remodela o siluetă perfecta.
  Autor
  Eliza Voaideș
  Marketing Manager
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin