Curatare Faciala+Care

Tratamentul de curatare faciala✜Care se realizeaza cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete si energie galvanica si poate fi aplicat pe toate tipurile de piele, chiar si pe cea sensibila, cum ar fi cea cu rozacee. Este o procedura sigura, nedureroasa si complet non-invaziva.

Ultrasunetele patrund sub piele ajungand la derm si nu vor provoca disconfort sau efecte secundare neobisnuite (doar o roseata temporara), avand ca tinta eliminarea celulelor moarte ale pielii, a impuritatilor si a sebumului. Energia galvanica poate fi aplicata suplimentar pentru a stimula productia de colagen si elastina, pentru a creste metabolismul celular, pentru a reduce si a netezi liniile fine si ridurile, pentru imbunatatirea fermitatii pielii si micsorarea porilor mariti.

Principalele sale utilizari sunt dezincrustarea si absorbția ingredienteleor active aplicate in timpul tratamentului. Unitatea galvanica preia curentul alternativ si il transforma intr-un curent continuu (electronii circula continuu intr-o singura directie) care a fost modificat la un nivel sigur. Curentul creeaza modificari chimice pe masura ce trece prin tesuturile corpului.

In timpul dezincrustarii, curentul galvanic creeaza o reactie chimica care inmoaie sebumul. Dupa lichefierea acestuia, curentul electric din unitatea galvanica interactioneaza cu sarurile (clorura de sodiu) din piele, creand hidroxidul de sodiu chimic, care in combinatie cu sebumul lichefiat gras ajuta la dizolvarea depozitelor de grasime, resturi si puncte negre din foliculii de par, facand comedoanele mult mai usor de extras. Dezincrustarea faciliteaza curatarea profunda a porilor si este deosebit de benefica pentru acnee sau pentru tenul gras.

Programeaza-te acum!


  Shopping Cart
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin
   Scroll to Top