DermoLift - Hifu Ice Face

Industria estetica a cunoscut o evolutie remarcabila in ultimele decenii, aducand pe piata tot mai multe tehnologii inovatoare pentru a imbunatati aspectul si sanatatea pielii. Printre acestea, terapiile faciale cu ultrasunete concentrate de inalta intensitate (HIFU) reprezinta o optiune moderna si eficienta pentru tratarea diverselor probleme ale tenului.

Tratamentul DermoLift Ice -HIFU Face este o optiune excelenta pentru cei care isi doresc rezultate eficiente si naturale in combaterea semnelor de imbatranire a pielii, fara a apela la proceduri invazive si cu un minim de inconveniente post-tratament.

DermoLift Ice – HIFU Face  reprezinta o combinatie inedita intre doua tehnologii avansate: HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) si terapia cu gheata. Acest tratament ofera multiple beneficii pentru pielea fetei, fiind recunoscut pentru efectul sau de lifting non-invaziv, stimularea productiei de colagen si imbunatatirea texturii pielii.

O alta caracteristica a terapiei DermoLift Ice Therapy-HIFU este operatiunea simpla si confortabila. Pe parcursul tratamentului, clientii  vor simti mai intai o senzatie placuta de racire, urmata de o incalzire in zona tratata. Procedura este nedureroasa si non-invaziva, asigurand o experienta placuta pentru clientii Centrelor Epil Point®.Comparativ cu tehnologia HIFU conventionala, tehnologia DermoLift Ice Therapy-HIFU este superioara. Aceasta ofera un tratament mai sigur, mai eficient si mai rapid, iar efectele sunt vizibile  intr-un timp scurt de la inceperea procedurilor. Tratamentul DermoLift Ice Therapy-HIFU dureaza doar 20-30 de minute si nu necesita timp de recuperare, permitand clientilor sa se intoarca imediat la activitatile lor zilnice. Tehnologia de refrigerare a semiconductorilor si ultrasunetele focalizate de inalta intensitate HIFU ICE sunt cele doua elemente cheie din spatele acestui tratament revolutionar.

BENEFICIILE DermoLift - Hifu Ice Face

Imbunatateste liniile fine de pe stratul superficial al fetei:

 • Uniformizeaza tonusul pielii, reducand in acelasi timp dimensiunea porilor;
 • Stimuleaza cresterea tesutului de colagen;
 • Stimuleaza reconstructia tesutului fibros;
 • Creste elasticitatea dermului si intareste pielea;
 • Imbunatateste structura subcutanata care sustine pielea de la adancime la suprafata, astfel transformandu-se intr-un adjuvant al  stratului inferior al dermului pentru a restabili elasticitatea, indepartand eficient ridurile ;
 • Confera fermitate si are efect de intinerire a pielii;
 • Are efect de lifting facial non-invaziv;
 • Imbunatateste linia barbiei;
 • Imbunatateste conturul corpului si il face mai ferm

Rezultatele se vor vedea in cel mai scurt timp si vor continua sa se imbunatateasca de la o sedinta la alta. In functie de metabolismul fiecarei persoane, rezultatele se vor mentine in timp.

Intinerirea aspectului facial devin astfel mai accesibile cu ajutorul terapiei DermoLift – Hifu Ice Face. Pe langa faptul ca tehnologia folosita este una extrem de eficienta, specialistii Epil Point® ofera un mediu prietenos si sunt mereu la dispozitia clientilor pentru a le oferi informatiile si sfaturile de care au nevoie. Pentru a beneficia de toate avantajele terapiei DermoLift – Hifu Ice Face , nu trebuie decat sa te programezi pentru o consultatie la Centrele Epil Point® si sa incerci aceasta metoda revolutionara de remodelare corporala si tratamente faciale. Rezultatele iti vor permite sa descoperi cat de usor poti obtine un ten tanar, luminos, ferm și o silueta de invidiat.

CONTRAINDICATII:

Sarcina, keloide, zone injectate cu botox/substante artificiale, zone cu rani nevindecate/proteze metalice, menstruatie, persoanele cu diabet, hipertensiune arteriala, hipertiroidism, astm, boli de inima, boli de rinichi, cei cu dispozitive de ritm cardiac, cei cu implanturi de sarma de aur in fata, defibrilatoare cardiace implantabile sau alte dispozitive medicale implantabile electromagnetice, persoanele cu tumori maligne, hemofilie sau hemoragii severe, persoanele cu boli majore, boli de piele si boli infectioase.
Zone injectate cu botox/substante artificiale
Zone cu rani nevindecate/proteze metalice

MENSTRUATIE, PERSOANELOR CU DIABET,
HIPERTENSIUNE ARTERIALĂ, HIPERTIROIDISM, ASTM, BOLI DE INIMĂ,
BOLI DE RINICHI, CEI CU DISPOZITIVE DE RITM CARDIAC, CEI CU IMPLANTURI DE SÂRMĂ DE AUR ÎN FAȚĂ,
DEFIBRILATOARE CARDIACE IMPLANTABILE SAU ALTE DISPOZITIVE MEDICALE IMPLANTABILE ELECTROMAGNETICE,
PERSOANELOR CU TUMORI MALIGNE, HEMOFILIE SAU HEMORAGII SEVERE,
PERSOANELOR CU BOLI MAJORE,
BOLI DE PIELE ȘI BOLI INFECȚIOASE.

Nu uita, cu DermoLift Ice Therapy – HIFU, aspectul dorit devine realitate.

Programeaza-te acum!  Shopping Cart
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   Scroll to Top