Diagnoza Faciala

Diagnoza Faciala Personalizata cu FaceScan AI

In ultimii ani, ingrijirea pielii a devenit o prioritate pentru tot mai multe persoane, iar cerintele in ceea ce priveste tratamentele faciale au crescut considerabil. Pentru a asigura o ingrijire corecta si adaptata nevoilor fiecarui tip de ten, Centrele de infrumusetare Epil Point®Romania  au introdus un serviciu inovator – diagnoza faciala personalizata.

Cu ajutorul noului dispozitiv de scanare faciala cu inteligenta artificiala FaceScan AI, disponibil exclusiv in saloanele Epil Point®, specialistii Centrelor pot realiza o evaluare faciala detaliata in timpul unei simple consultatii, analizand o serie de parametri esentiali precum gradul de riduri, dilatarea porilor, roseata, patarea pielii, afectarea tenului de catre radiatiile UV, nivelul de sebum, textura pielii si altele. La Centrele Epil Point®Romania  diagnoza faciala este non-invaziva, iar in doar cateva minute poti afla ce tip de ten ai: uscat, gras sau mixt.

Ce se intampla dupa terminarea procesului de evaluare faciala cu ajutorul dispozitivului FaceScan AI ?

Datele obtinute in urma analizei faciale computerizate , reprezinta inceputul unei incursiuni in lumea beauty. Specialistii  Epil Point®  iti vor propune un plan de tratamente faciale, adaptate nevoilor specifice  pielii tale. De la Curatarea Faciala + Care, pana la cele mai sofisticate si mai eficiente tratamente faciale, care au rolul de hidratare intensa si lifting non-chirurgical :  

 • DermoLift – Hifu Ice Face;
 • Oxigen Hiperbaric;
 • Hidrodermabraziune;
 • Mezoterapie Virtuala;
 • Dermabraziune;
 • Led Facial;
 • Radiofrecventa Fractionata;
 • Microneedling cu Radiofrecventa;

Un alt aspect esential oferit de diagnoza faciala este capacitatea de stocare a fotografiilor realizate, permitand monitorizarea evolutiei tenului tau in timp. Cu o simpla comparare la 4-6 saptamani dupa inceperea procedurilor de infrumusetare, vei putea observa eficienta si imbunatatirile aduse de tratamentele faciale realizate de catre specialistii Epil Point®Romania. Nu mai amana bucuria de a avea o piele frumoasa si sanatoasa! Alege sa te relaxezi si sa te rasfeti cu serviciile noastre de infrumusetare, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In concluzie, evaluarea faciala cu ajutorul dispozitivului FaceScan AI,  reprezinta un pas crucial in ingrijirea pielii, oferind clientilor o experienta de infrumusetare completa, bazata pe expertiza si tehnologie avansata. Cu ajutorul metodelor inovatoare si a echipei specializate, fiecare client poate beneficia de un tratament personalizat, adaptat nevoilor individuale, pentru a obtine rezultate spectaculoase si durabile. Nu mai amana si programeaza-te acum la Centrele Epil Point®Romania  pentru o experienta de neuitat! Ingrijirea corecta a pielii tale incepe cu o diagnoza faciala personalizata cu FaceScan AI.

Programeaza-te acum!


  Shopping Cart
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin
   Scroll to Top