Drenaj limfatic cu led dermoled

Dermoled facial pentru un ten tanar!

O data cu trecerea timpului pielea isi pierde elasticitatea.Fumatul, stresul, expunerea exagerata la soare, alcoolul, poluarea si bolile converg toate la formarea de noi inestetisme la nivelul tenului.
Terapia DermoLed imbina functia de suctiune cu emisia de lumina LED asupra pielii. La nivelul tenului limfa va fi drenata si tenul va ramane luminos si radios. In tot acest timp lumina LED stimuleaza microcirculatia si oxigenarea tesutului.

Ce sunt Dermoledurile?

Demoled-urile sunt lumini de tratament rosii create cu tehnologie BodyHealth pentru aplicatii la nivel coporal si facial.
DermoLED se bazeaza pe cromoterapie si lumina rece de culoare rosie, emisa in fascicul restrans si cu grad ridicat de puritate a culorii. Este o metoda extrem de eficienta si complet noninvaziva de reintinerire a pielii. DemoLED-urile interactioneaza cu celulele, activeaza metabolismul intracelular, creste sinteza de ATP (adenozin trifosfat) si stimuleaza productia de colagen si elastina.

Ce se poate trata cu Dermoled?

 • Pungile de sub ochi
 • Cearcanele
 • Edemele de la nivel facial
 • Lipsa de elasticitate a pielii
 • Asimetrii de textura

Cum functioneaza?

DermoLed actioneaza prin suctiune masand profud tesutul in timp ce lumina LED interactioneaza cu fibroblastele stimulandu-le sa sintetizeze colagen si elastina.

De cate sedinte este nevoie?

Numarul sesiunilor recomandate difera in fuctie de necesitatile persoanei tratate. La nivel facial efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta insa in functie de inestetismele diagnosticate numarul de sedinte recomandate poate varia.

Este posibila combinarea cu alte tratamente?
Masajul transdermic poate fi combinat cu terapii la cald sau cu eletrostimulare. Este recomandat ca in general terapiile combinate sa fie alese astfel incat sa se potenteze reciproc. DermoLed facial se recomanda a fi combinat cu proceduri de regenerare celulara (microdermabraziunea) sau tratamente cosmetice speciale.

Programeaza-te acum!


  Shopping Cart
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin
   Scroll to Top