Evaluare Corporala

Rolul evaluarii corporale cu ajutorul tehnologiei BodyScan in procesul de  remodelare corporala

In ultimii ani, tehnologia a devenit un aliat puternic in domeniul remodelarii corporale si combaterea obezitatii, iar unul dintre instrumentele de ultima generatie care se regaseste la Epil Point®Romania  este tehnologia BodyScan. Acest sistem inovator de evaluare corporala  reda rezultate precise si personalizate, ajutand la identificarea problemelor specifice si la stabilirea unui plan eficient de slabire si  remodelare corporala.

BodyScan foloseste o combinatie inteligenta intre scanare corporala si analiza computerizata pentru a oferi informatii detaliate despre compozitia corporala a fiecarui client in parte. Datele obtinute in urma evaluarii corporale permite specialistului Epil Point®Romania  sa-ti conceapa un pachet  personalizat de proceduri non –invazive, care vor avea rolul de liposuctie nechirurgicala.

ScanBody este o tehnologie non-invaziva si complet sigura pentru client. De asemenea, ofera o perspectiva obiectiva asupra evolutiei clientului pe parcursul tratamentului, ceea ce poate creste motivatia si implicarea acestuia in procesul de slabire, remodelare corporala si combaterea celulitei.

Ce parametri masoara BodyScan si cat de importanti sunt acestia in procesul de slabire, remodelare corporala si combaterea celulitei ?

BodyScan utilizeaza  tehnologia avansata de analiza corporala pentru a masura procentajul de grasime corporala, masa musculara, densitatea osoasa si alti parametri relevanti:

 • Controlul greutatii;
 • Diagnosticul de obezitate;
 • Compozitia corpului: continut de apa, proteine, sare anorganica, masa osoasa;
 • Intensitatea exercitiului;
 • Analiza obezitatii: Greutate, masa grasa, WHR, raport apa, BMR;
 • Evaluarea starii de sanatate;
 • Aportul de referinta dietetic;
 • Analiza grasimii musculare: greutatea corporala, greutatea scheletului, greutatea grasimii;
 • Evaluare cuprinzatoare;

Tehnologia BodyScan reprezinta o modalitate inovatoare si eficienta de evaluare corporala in procesul de remodelare corporala. Cu ajutorul acestei tehnologii, clientii beneficiaza de planuri personalizate de tratament si de rezultate vizibile, care ii motiveaza sa isi atinga obiectivele legate de transformarea siluetei lor. Daca doresti sa ai parte de o experienta de remodelare corporala sigura, precisa si eficienta, BodyScan  este solutia potrivita pentru tine! Programeaza-te online sau telefonic la Centrele Epil Point®Romania si bucura-te de cele mai eficiente proceduri non-invazive de remodelare corporala, care iti vor reda frumusetea corpului, te vor scapa de kilogramele in plus si de celulita inestetica. Nu uita, BodyScan te ajuta sa-ti cunosti mai bine corpul.

Programeaza-te acum!


  Shopping Cart
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin
   Scroll to Top