• Iarna, Cea Mai Optimă Perioadă Pentru Epilare Definitivă cu laser

  Te-ai întrebat vreodată de ce în ultimii 10 ani industria beauty a avut o dezvoltare fulminantă? Răspunsul este simplu, pentru că frumusețea fizică primează. Ne dorim să fim tot timpul în formă, deoarece felul în care arătăm ne va face să avem mai multă încredere în propria noastră persoană. Orice ritual de înfrumusețare însă necesită timp, iar noi ne plângem de lipsa acută a acestuia. Oricât ar părea de paradoxal, secolul vitezei a venit cu soluții în ceea ce privește timpul dedicat îngrijirii personale. Astfel, dacă te-ai săturat ca toate diminețile să înceapă cu bărbieritul clasic, sau în cazul femeilor, cu înlăturarea părului nedorit cu ajutorul lamei de ras ori a cremelor depilatoare, atunci Epilarea Definitivă realizată cu ajutorul Echipamentelor Triplu Laser cu Dioda reprezintă soluția inteligenta prin care poți scapă rapid de părul inestetic, fără a depune prea mult efort și fără a pierde din timpul tău prețios.

  Dar care este oare anotimpul ideal pentru începerea tratamentului de epilare definitivă cu laser ?
   
  Specialișții unei dintre cele mai mari rețele de saloane de înfrumusețare Epil Point®Romania sunt de părerea că această procedura se poate face atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece al anului. Totuși, dacă te-ai hotărât să acorzi atenție corpului tău și ai bifat pe lista  de priorități în materie de înfrumusețare corporală Epilarea Definitivă Full Body, sau doar pe anumite părți ale corpului cum ar fi : față, axile, picioare, spate, piept sau inghinal, atunci ideal ar fi să te programezi la unul dintre CentreleEpil Point®Romania  și să începi procedurile în timpul iernii, pentru că epilarea definitivă cu laser în sezonul rece aduce cu sine numeroase avantaje. În timpul iernii pregătirea pentru ședințele de Epilare Definitivă cu Laser este mult mai facilă.
  În primul rând trebuie să șții că Epilarea Definitivă Triplu Laser cu Dioda este cea mai eficientă procedura prin care poți înlătura părul nedorit. Înainte de începerea tratamentului este important să respecți câteva reguli esențiale. Va trebui să renunți la epilarea cu ceară cu 21 de zile înainte de prima sesiune. Cele trei lungimi de undă ale laserului cu care se lucrează în cadrul saloanelor Epil Point®Romania, vor acționa asupra rădăcinii părului, prin urmare, cu o zi înainte de a veni la salon, va trebui să te razi cu lama pe zona care urmează a fi tratată, astfel încât rădăcina să rămână intacta. În timpul verii, ar fi destul de incomod să nu-ți inlaturi părul nedorit de pe picioare, axile sau brațe, pentru că acest lucru ar presupune să renunți la rochițe, fustițe sau la bluzitele fără mâneci. În timpul sezonului rece însă , poți purta lejer pantaloni sau pulovere, care te vor ajută să ascunzi această problema. 
  Expunerea la soare nu este indicată între ședințele de epilare definitivă cu laser, pentru că pielea este mult mai sensibilă. În timpul sezonului cald, din cauza undelor ultraviolete puternice, te poți  bronză față să-ți propui, iar acest lucru ar scădea din eficientă epilarii definitive.
  Specialișții Centrelor Epil Point România recomandă că după procedurile de epilare Triplu Laser cu Dioda să se evite transpirăția în exces. Din acest motiv, expunerea la temperaturile ridicate cum ar fi saună, solar sau chiar temperatura naturală din timpul zilelor toride de vara trebuie evitata. Bacteriile provenite din transpirăție ar putea dauna foliculilor de par, ceea ce ar duce la o erupție cutanata pe pielea care a fost tratată cu laser. În timpul iernii, datorită temeraturilor scăzute, corpul nostru transpiră destul de puțîn, prin urmare, excludem din start o posibilă iritatie.
  Epilarea cu laser are dublu avantaj. În primul rând te scapă de părul nedorit, iar în al doilea rând, pielea ta va fi netedă și foarte catifelată. Astfel, în timpul verii corpul tău va fi pregătit pentru a îmbracă costumul de baie sau pentru rochițele vaporoase pe care le adori.  Pentru acest lucru însă, trebuie să ții cont de sfaturile specialiștilor Epil Point România și să te prezinți la salon pentru a efectua cele 8-12 ședințe recomandate de acestea. În cazul bărbaților, datorită structurii și culorii firului de par, este nevoie de cel puțîn 12-15 ședințe de epilare definitivă cu laser, astfel încât rezultatul să fie unul maxim.

  Nu mai stă pe gânduri, programează-te acum la Centrele Epil Point® din localitatea ta și spune adio părului nedorit. Nu uită, timpul pe care îl aloci acum epilarii clasice sau barbieritului de dimineață, îl poți petrece într-o atmosfera plăcută alături de cei dragi la o cafea, bucurându-te de o piele așa cum ai visat: netedă, catifelată și foarte plăcută la atingere.

  Autor

  Eliza Voaides

  Marketing Manager

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin