Masaj Transdermic

Masajul Transdermic/Endermologic  – cea mai cunoscuta si ceruta terapie anticelulita in Romania!

Distruge macro si micronodulii celulitici si trateaza ultra-rapid, aspectul de coaja de portocala. Tehnologia DERMOHEALTH incorporata in capatul de tratament stimuleaza circulatia sangvina pe zonele de tratament, prin diodele led incorporate, pentru a accelera efectul de slabire si anticelulita.

Principiile Vacuumterapiei

 

Dermo Health actioneaza prin vacuum optim al tesutului realizand un benefic drenaj limfatic, eliminand aspectul de coaja de portocala si stimuland elasticitatea tegumentului (se lucreaza cu presiune negativa formand vid cu tesuturile). Mobilizarea dispozitivului prin manevre specifice are efecte imediate la nivelul organismului eliminand celulita, reducand in volum zonele tratate, eliberand surplusul de toxine si lichide din organism si trasand o silueta perfecta.

Scapa de celulita rapid, eficient, fara durere cu ajutorul masajului transdermic

Dermo Health este o metoda revolutionara de masaj endermologic ce foloseste o turbina dublu-axiala ( 15,000 rpm) in locul clasicei pompe de vacuum.

Turbina produce o suctiune continuua in flux constant, pentru a actiona cu eficienta dar si pentru a elimina riscurile de aparitie a hematoamelor, vanatailor la nivelul epidermei.

Acest lucru este ajustat si de costumul special cu care se imbraca clientul, scazand forta de frecare cu tegumentul, dar fara sa diminueze puterea de aspiratie a masajului. Astfel, puteti obtine rezultate mai bune intr-un timp mai scurt.

Edemele aparute la nivelul membrelor inferioare vor fi eliminate prin miscarile de doblocare si stimulare a ganglionilor limfatici. Aspectul de coaja de portocala va fi inlaturat prin mobilizarea tesutului adipos si redistribuirea uniforma a adipocitelor. Elasticitatea pielii va fi sporita prin accelerarea circulatiei sangvine si stimularea metabolismului celular.

Dermo Heatlh are efecte spectaculoase de reconturare la nivelul siluetei, terapia fiind total nedureroasa si non-invaziva. Ba mai mult, masajul transdermic este o terapie foarte relaxanta ce se poate efectua pe intreg corpul. Este indicata pentru toate stadiile de celulita, de la cea in faza incipienta datorata lipsei de tonus pana la cea cu formari de macronoduli.

Pe langa faptul ca masajul transdermic este un tratament eficient, acesta este des recomandat de medicii chirurgi plasticieni in perioada de recuperare, pentru eventualele asimetrii postinterventie.

Aparatul include un set de role pentru a realiza un proces mecanic de “framantare” a tesuturilor subcutanate. Aceasta actiune de “framantare” genereaza un schimb la nivel intra si extra celular al fiecarei celule in parte si o mai mare mobilizare a adipocitelor. Acesta este, practic, motivul pentru care toate toxinele si deseurile acumulate sunt eliminate iar celulele primesc o “ hrana” bogata in oxigen si nutrienti, sprijinind procesele metabolice. In timp ce rolele framanta tesutul adipos, dispozitivul actioneaza prin presiune negativa de suctiune formand un vid cu tesutul gras ce va fi mobilizat distrugand formatiunile aparute intre adipocite.

Drenaj limfatic excelent, metoda eficienta de remodelare corporala

Aplicarea masajului endermologic creste si stimuleaza circulatia limfatica gratie presiunii negative aplicate dar si “ framantarii” realizata de role. Dispozitivul ergonomic ofera posibilitatea terapeutului sa efectueze cele mai eficiente si precise miscari. Forma acestuia va permite accesul la orice zona a corpului: spate, brate, abdomen, fese, coapse, gambe, in timpul sesiunii fiind masat intreg lantul ganglionar. Astfel se va obtine cel mai eficient masaj de drenaj limfatic ce va decongestiona tesuturile cu edeme si va elimina apa si toxinele acumulate in exces in organism.

In prima faza ganglionii sunt stimulati sa pompeze limfa in circulatie apoi prin manevrele de drenaj sa preia limfa intoxicata si sa o dreneze.

Eficienta masajului transdermic este dovedita imediat dupa prima sedinta, lar 24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor fiind de trei ori mai intensa. Dupa cateva sesiuni de tratament edemele sunt inlaturate, zonele afectate de celulita vor fi mult imbunatatite ca aspect, silueta schimbandu-si conturul de la o sesiune la alta.

Beneficiile masajul transdermic Dermo Health in procesul de remodelare corporala

 • Favorizeaza oxigenarea tesuturilor asupra carora actioneaza stimuland circulatia.
 • Imbunatateste elasticitatea cutanata
 • La nivel vascular produce vasodilatatie, relaxand musculatura
 • Faciliteaza mobilizarea cutanata, decongestionand tesuturile fibrozate si zonele
  hipersenzitive.
 • Inlatura aspectul de “ coaja de portocala” si nodulii celulitici
 • Reda forma si conturul siluetei
 • Previne fibrozarea tisulara
 • Stimuleaza sinteza de fibre de colagen si elastina
 • Produce miorelaxare la nivelul musculaturii striate.
 • La nivel abdominal favorizeaza digestia
 • Efectueaza cel mai eficient drenaj limfatic

Are si actiune postchirurgicala?

 • Ajuta la eliminarea edemelor post liposuctii
 • Inlatura asimetriile tesuturilor post-liposuctii
 • Elimina fibrozele tesutului aparute in urma operatiilor chirurgicale.
 • Stimuleaza punctele de acupunctura

Surplusul de lichide in organism poate avea la baza mai multi factori cum ar fi consumul excesiv de sare, obiceiuri alimentare nesanatoase, lichide consumate in cantitate insuficienta etc. De aceea organismul va fi satisfacut in urma unei terapii de masaj transdermic DermoHealth, aceste probleme fiind eliminate.

Aparitia celulitei este un proces complex ce are la baza foarte multi factori.

In majoritatea stadiilor celulita este caracterizata de formari de grupuri de 8-10 adipocite ce poarta denumirea de micronoduli. O data ce avanseaza, aceste grupuri sunt invelite de o membrana conjunctiva devenind macronodul. Acestia au o influenta negativa in circulatia sangvina presand pe vase. In aceste stadii pielea va avea aspect de coaja de portocala, aspect ce devine extrem de deranjant. Masajul transdermic inlatura aceste formatiuni de celule adipoase reducand aspectul de coaja de portocala si decongestionand tesuturile.

Programeaza-te acum!  Shopping Cart
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   Scroll to Top