• Microneedling cu Radiofrecvență, tratament inovator, pentru un ten perfect

  Într-o lume modernă, îngrijirea pielii a devenit o preocupare majoră atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Căutăm mereu metode noi și eficiente pentru a ne menține tenul sănătos, tânăr și frumos. Un tratament care a câștigat popularitate în ultimul timp este microneedling-ul cu radiofrecvență. Acesta este oferit în mod profesionist, cu rezultate remarcabile, la Centrele de Înfrumusețare Epil Point® România, cu ajutorul unui echipament de ultima generație, numit MicroLift Therapy.

  Pentru a înțelege mai bine de ce tratamentul cu microneedling și radiofrecvență de la Centrul de Înfrumusețare Epil Point® este alegerea potrivită pentru tenul tău, te invit să analizăm mai întâi cum funcționează această procedură.

  Microneedling-ul cu radiofrecvență este o tehnică avansată din domeniul beauty, care combină două metode eficiente de tratare a pielii într-un singur tratament. Procedura începe cu folosirea capătului cu ace, a cărui mișcare ușoară pe față generează micro-dermografii. Aceste mici leziuni controlate declanșează procesul de vindecare naturală al pielii și stimulează producția de colagen și elastină. Dispozitivul de lucru Gold RF cu microristale de aur cu Radiofrecvență îmbunătățește metabolismul și microrirculatia. Pătrunderea cristalelor în piele activează deschiderea unor canale temporare de absorbție rapidă, ce ajută că ingredientele cosmetice să între în profunzimea pielii.   În completare unei eficiente maxime, radiofrecvența este aplicată pe derm pentru a stimula producția de colagen, a diminua dimensiunea porilor  și a îmbunătăți tonusul pielii. Această combinăție unică dintre microneedling și radiofrecvență,  ajută la îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor, diminuarea porilor și, nu în ultimul rând, la revitalizarea tenului. Există numeroase avantaje și beneficii ale tratamentului cu microneedling și radiofrecvență oferit de specialiștii centrelor de Înfrumusețare Epil Point®. În primul rând, acest tratament este sigur și minim invaziv, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie de perioade lungi de recuperare. De asemenea, la Epil Point®, datorită gelului anestezic aplicat pe zonele tratate, durerea este exclusă din start.  Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de ten și este adaptat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client în parte. În funcție de obiectivele propuse,  specialiștii Epil Point® recomandă efectuarea mai multor ședințe.  Rezultatele se vor vedea chiar de la prima ședința. Pielea va deveni mai netedă, mai luminoasă și cu un aspect mai proaspăt.

  De asemenea, microneedling-ul cu radiofrecvență  ajută la tratarea unei serii de probleme ale pielii, cum ar fi cicatricile de acnee, petele pigmentare, porii dilatați și vergeturile. Opiniile clienților care au beneficiat de tratamentul cu microneedling și radiofrecvență de la Centrul de Înfrumusețare Epil Point® sunt deosebit de importante. Aceștia au lăudat personalul profesionist și calificat, care le-a asigurat o experiență plăcută și rezultate vizibile chiar de la prima sedintă. Mulți clienți au menționat că pielea lor este mai strălucitoare și mai tânără după tratamentul efectuat cu ajutorul echipamentului MicroLift Therapy. În concluzie, tratamentul de microneedlingul cu radiofrecvență este, fără îndoială, o metodă eficientă și inovatoare pentru a-ți menține pielea frumoasă și sănătoasă. Dacă eșți interesat/ă de această procedură, programează-te online sau telefonic la unul dintre centrele noastre. Investește în frumusețea ta și bucură-te de rezultatele spectaculoase pe termen lung! La Epil Point® România acest lucru este posibil.                        

  Autor

  Eliza Voaideș

  Marketing Manager

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golInapoi in magazin