Tratament Corporal Led

LED corporal – Pentru un corp mai tanar si mai suplu

Fototerapia cu lumina LED este un tratament nedureros, dar eficient, care imbunatateste textura si starea generala a pielii. Senzatia este asemanatoare cu cea de a sta la soare, ceea ce va va face sa va relaxati. Multi clienti adorm in timpul tratamentului.

Cum functioneaza?

Lumina este livrata prin intermediul LED-urilor pentru a activa celulele. Prin activarea celulelor, acestea sunt stimulate să producă colagen, crește microcirculatia sangvina si este incurajata activitatea fibroblastelor. Ca urmare, pielea are un aspect mai tanar si mai tonifiat. Aditional, se realizeaza microcirculatie limfatica, cat si stimularea metabolismului celular si digestiv

Este un tratament sigur?

Fototerapia cu LED este neinvaziva si non-termica, prin urmare nu este nevoie de recuperare sau timp de repaus dupa tratament. Nu exista energie termica sau deteriorarea tesuturilor cauzate de fototerapia cu LED-uri.

Terapia cu LED la nivelul corpului poate fi utilizata atat in scop anticelulitic, pentru diminuarea aspectului “coaja de portocala” sau in scop tonifiant, in vederea stimularii tonusului pielii si reducerii lascitatii acesteia. Pentru efecte optime se recomanda imbinarea celor doua programe intr-o singura sesiune prelungita, in cadrul unui abonament intensiv.  Pentru a nu pierde rezultatele obtinute in timpul sedintelor, este de preferat ca cel putin pana la terminarea abonamentului sa nu neglijati exercitiile fizice, sa adoptati un regim alimentar si stil de viata sanatos.

Potrivita atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti, terapia cu lumina LED este una dintre cele mai solicitate tratamente pentru ca nu necesita timp de recuperare si poate fi programat cu usurinta chiar si in pauza de masa. Il veti gasi foarte placut si chiar relaxant, ceea ce explica si popularitatea sa imensa.

Ce anume implica tratamentul?

LED-urile sau diodele care emit lumina stimuleaza productia de colagen si promoveaza capacitatea naturala a pielii de a se vindeca. In timpul tratamentului, diodele LED emit lungimi de unda terapeutice sau culori de energie luminoasa. Cand sunt expuse la lungimi de unda ale luminii specifice, celulele din derm convertesc aceasta energie luminoasa in adenozin trifosfat (ATP), care este combustibilul necesar pentru ca celulele sa functioneze si sa se regenereze la cel mai inalt nivel posibil.

Programeaza-te acum!  Shopping Cart
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   Scroll to Top