Oferta Lunii Aprilie

Epil Point® iti ofera acum oportunitatea de a scapa definitiv de parul nedorit! Beneficiaza de Epilare Definitiva Full Body la doar 499 lei in loc de 1365 lei sau 579 lei in loc de 1560 lei. Alege Epil Point® pentru o experienta profesionala si rezultate durabile. Programeaza-te acum si bucura-te de o piele neteda si catifelata zi de zi.

Descopera oferta speciala a lunii aprilie de la  Epil Point® ! Beneficiaza acum de tratamentul Hifu Ice pentru abdomenul inferior la doar 390 lei in loc de 500 lei. In plus, primesti cadou o sedinta de Tonic Gym sau Vibromasaj pentru a-ti completa experienta de frumusete si relaxare.
Epil Point® iti ofera o oportunitate unica de a experimenta cele mai avansate tehnologii in domeniul esteticii, sub supravegherea unui personal calificat si profesionist. Cu Hifu Ice, vei obtine rezultate remarcabile in remodelarea abdomenului inferior, fara durere si fara efecte secundare nedorite. Programeaza-te acum

 

Descopera oferta speciala a lunii aprilie de la Epil Point® ! Beneficiaza acum de tratamentul complet Golden Microneedling, ce include o fiola si o masca regeneranta, alaturi de un bonusul care include un tratament facial LED, toate la doar 490 Lei, pret redus de la 730 lei.
Microneedling-ul este una dintre cele mai eficiente metode non-invazive de imbunatatire a aspectului pielii, stimuland productia de colagen si reducand semnele vizibile ale imbatranirii. Cu formula speciala Golden Microneedling, vei obtine rezultate remarcabile.
La Epil Point®, ne dedicam sanatatii si frumusetii tale, oferind servicii de inalta calitate, sub supravegherea unor specialisti experimentati.

Profita acum de aceaste oferte  si bucura-te de o piele radianta si intinerita! Programarile se fac rapid si usor, iar rezultatele vor vorbi de la sine. Alege Epil Point® pentru o experienta unica de frumusete !

 

Shopping Cart
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top