DermoLift - Hifu Ice Body

DermoLift Hifu Ice Body, terapie de senzatie, pentru remodelare corporala

Remodelarea corporala prin tratamentele non-invazive a devenit tot mai populara in ultimii ani, oferind solutii eficiente pentru persoanele care doresc sa isi îmbunatateasca aspectul fizic fara a fi nevoiti  sa recurga la interventii chirurgicale. Studiile efectuate in acest domeniu demonstreaza ca aceste proceduri sunt nu doar sigure, dar si eficiente, oferind rezultate durabile si vizibile.

DermoLift  Hifu Ice Body Therapy este o procedura inovatoare oferita de specialistii Epil Point®, care promite sa redefineasca conceptul de remodelare corporala. Cu ajutorul acestei  tehnologiei avansate se pot obtine rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt decat in cazul tratamentelor traditionale.

Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului DermoLift Hifu Ice Body in procesul de remodelare corporala si combaterea celulitei este eficienta sa in tratarea obezitatii si a combaterii celulitei de pana la gradul 4. Prin penetrarea in profunzime a dermului, pe noua niveluri de adancime (1,5 mm/2,0 mm/3,0 mm/4,5 mm/6,0 mm/8,0 mm/10 mm/13 mm), rezultatele sunt de pana la 4 ori mai rapide comparativ cu alte terapii. Astfel, nu doar conturul siluetei va fi remodelat, ci si tenul va beneficia de imbunatatiri semnificative.

Avantajele DermoLift - Hifu Ice Body Therapy in procesul de Remodelare Corporala

Unul dintre principalele avantaje ale tratamentelor de remodelare corporala cu DermoLift Ice Therapy-HIFU Body este siguranta si protectia impotriva racirii pielii. Tehnologia inovatoare  de inghet al semiconductorilor asigura o protectie excelenta impotriva racirii excesive a pielii, eliminand riscul de leziuni sau disconfort.

O alta caracteristica a terapiei DermoLift Ice Body Therapy-HIFU in procesul de remodelare corporala este operatiunea simpla si confortabila. Pe parcursul tratamentului, clientii  vor simti mai intai o senzatie placuta de racire, urmata de o incalzire in zona tratata. Procedura este nedureroasa si non-invaziva, asigurand o experienta placuta pentru clientii Centrelor Epil Point®. Comparativ cu tehnologia HIFU conventionala, tehnologia DermoLift Ice Therapy-HIFU este superioara. Aceasta ofera un tratament mai sigur, mai eficient si mai rapid, iar efectele sunt vizibile  intr-un timp scurt de la inceperea procedurilor. Tratamentul DermoLift Ice Therapy-HIFU dureaza doar 20-30 de minute si nu necesita timp de recuperare, permitand clientilor sa se intoarca imediat la activitatile lor zilnice. Tehnologia de refrigerare a semiconductorilor si ultrasunetele focalizate de inalta intensitate HIFU ICE sunt cele doua elemente cheie din spatele acestui tratament revolutionar.

Beneficiile DermoLift Ice Therapy – HIFU pentru Fata

 • Imbunatateste liniile fine de pe stratul superficial al fetei;
 • Uniformizeaza tonusul pielii, reducand in acelasi timp dimensiunea porilor;
 • Stimuleaza cresterea tesutului de colagen;
 • Stimuleaza reconstructia tesutului fibros;
 • Creste elasticitatea dermului si intareste pielea;
 • Imbunatateste structura subcutanata care sustine pielea de la adancime la suprafata, astfel transformandu-se intr-un adjuvant al stratului inferior al dermului pentru a restabili elasticitatea, indepartand eficient ridurile ;
 • Confera fermitate si are efect de intinerire a pielii;
 • Are efect de lifting facial non-invaziv;
 • Imbunatateste linia barbiei;
 • Imbunatateste conturul corpului si il face mai ferm

Rezultatele se vor vedea in cel mai scurt timp si vor continua sa se imbunatateasca de la o sedinta la alta. In functie de metabolismul fiecarei persoane, rezultatele se vor mentine in timp.

Remodelarea siluetei si intinerirea aspectului facial devin astfel mai accesibile cu ajutorul terapiei DermoLift – Hifu Ice. Pe langa faptul ca tehnologia folosita este una extrem de eficienta, specialistii Epil Point® ofera un mediu prietenos si sunt mereu la dispozitia clientilor pentru a le oferi informatiile si sfaturile de care au nevoie. 

Pentru a beneficia de toate avantajele terapiei DermoLift – Hifu Ice, nu trebuie decat sa te programezi pentru o consultatie la Centrele Epil Point® si sa incerci aceasta metoda revolutionara de remodelare corporala si tratamente faciale. Rezultatele iti vor permite sa descoperi cat de usor poti obtine un ten tanar, luminos, ferm si o silueta de invidiat.

CONTRAINDICATII

Sarcina

Keloide

Zone injectate cu botox/substante artificiale

Zone cu rani nevindecate/proteze metalice

Tratamentul trebuie realizat cu prudenta in urmatoarele cazuri: menstruatie, persoane cu diabet, hipertensiune arteriala, hipertiroidism, astm, boli de inima, boli de rinichi, cei cu dispozitive de ritm cardiac, cei cu implanturi de sarma de aur in fata, defibrilatoare cardiace implantabile sau alte dispozitive medicale implantabile electromagnetice, persoane cu tumori maligne, hemofilie sau hemoragii severe, persoane cu boli majore, boli de piele sI boli infectioase.

Programeaza-te acum!  Shopping Cart
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   Scroll to Top