Epil Point®România Și-A Mărit Rețeaua Cu Încă 3 Centre : Epil Point®Giulești, Epil Point® ParkLake Și Epil Point®Auchan Titan

La sfârșitul anului trecut, SEO-ul brandului de înfrumusețare Epil Point®România, domnul Andrei Rotaru, a făcut o declarație fermă și plină de determinare, anunțând o extindere ambițioasă a rețelei. Promisiunea de a atrage noi centre de înfrumusețare, care să se alăture rețelei Epil Point®România, a fost întâmpinată cu mare interes atât de către partenerii care dețineau un salon de înfrumusețare, dar întâmpinau probleme în cadrul altor francize concurente, din cauza unor taxe exagerat de mari și a unui model de business extrem de restrictiv, precum și de către oamenii de afaceri, care și-au propus să investească în domeniul beauty, accesând astfel franciza Epil Point®România.

Andrei Rotaru a subliniat importanța oferirii unui mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor partenere, fără a impune taxe excesive sau restricții care să limiteze atât creativitatea și inovația, precum și dezvoltarea de ordin financiar a acestora. Astfel, Epil Point®România își propune să devină un partener de încredere pentru toți antreprenorii din domeniul înfrumusețării, oferindu-le oportunitatea de a se alătura unei rețele în care se pune accent pe colaborare și susținere reciprocă.

Reacția pozitivă din partea publicului și a potențialilor parteneri vine ca urmare a recunoașterii valorii aduse de Epil Point®România în industria beauty, atât prin serviciile de calitate oferite, cât și prin abordarea deschisă și transparentă față de parteneri. Într-o piață competitivă, unde standardele sunt în continuă creștere, Epil Point®România se remarcă prin angajamentul său de a depăși așteptările clienților și de a sprijini antreprenorii în construirea unor afaceri de succes.

Extinderea rapidă a rețelei Epil Point®România aduce beneficii clienților din București.

În primele 6 luni ale acestui an, Epil Point®România a dat dovadă că vorbele se transformă în fapte. Cu o strategie de business bine pusă la punct, rețeaua și-a mărit familia în București cu încă 3 centre: Epil Point® Giulesti, Epil Point®ParkLake și Epil Point®Auchan Titan. Conceptul „All in One” a fost unul dintre aspectele apreciate de către clienți. Acesta a permis francizaților din rețeaua Epil Point®România să ofere o gamă largă de servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală, eliminând astfel necesitatea de a apela la mai multe saloane din industria beauty.

De ce aleg clienții serviciile saloanelor Epil Point®Giulesti, Epil Point® ParkLake și Epil Point®Auchan Titan?

Unul dintre punctele forte ale acestor centre este focusul pe epilarea definitivă triplu Laser & IPL, tratamentele faciale și a procedurilor de remodelare corporală. Echipa de cosmeticiene oferă nu doar servicii de înaltă calitate, ci și o evaluare corporală & diagnoză facială detaliată, folosind dispozitive moderne cu inteligență artificială incorporată. Acest lucru permite crearea unui protocol personalizat de proceduri care să ducă la satisfacția maximă a clienților si la obținerea unor rezultate remarcabile.

Echipa de specialiști din cadrul Centrelor Epil Point®este formată din profesioniști cu experiență și pasionați de îngrijirea corporală, garantând astfel o experiență de neuitat și rezultate spectaculoase pentru fiecare client. Astfel, Epil Point®Giulesti, Epil Point®ParkLake și Epil Point®Auchan Titan se impun ca destinații preferate pentru cei care apreciază calitatea, profesionalismul și excelența în domeniul frumuseții și wellness-ului.

În cadrul Centrelor Epil Point®Giulesti, Epil Point®ParkLake și Epil Point®Auchan Titan, clienții se pot bucura de o gamă variată de proceduri non-invazive precum microdermabraziunea, oxigenoterapia hiperbarică, mezoterapia virtuală, radiofrecvența, microneedling-ul sau masajul facial, menite să ofere o încântare totală pentru toti clienții, barbați sau femei, care pun un accent pe frumusețea corporală si cea facială. Pentru cei interesați de remodelare corporală, Centrele Epil Point®pun la dispoziție servicii eficiente precum vibromasajul, electrostimularea, tratamentele anticelulitice și de tonifiere musculară.

 

Care sunt planurile de viitor ale managerului brandului Epil Point®România, domnul Andrei Rotaru?

Într-o piață competitivă, cu o cerere în continuă creștere pentru servicii de înfrumusețare de calitate, este vital ca brandurile să rămână în mișcare și să evolueze constant. Cu o viziune ambițioasă și un spirit antreprenorial puternic, domnul Andrei Rotaru consideră că brandul Epil Point®România are un potențial uriaș de dezvoltare rapidă, astfel încât să depășeasca așteptările clienților în materie de proceduri de înfrumusețare, precum și a partenerilor, care aleg să se alăture francizei Epil Point®România.

Un lucru pe care domnul Andrei Rotaru îl subliniază constant este faptul că Epil Point®România trebuie  să ofere nu doar servicii de înfrumusețare de calitate superioară  clienților săi, ci să le ofere și partenerilor care își doresc să intre în această industrie oportunități mult peste ceea ce oferă competiția. Pentru a atinge acest obiectiv, atât domnul Andrei Rotaru, cât și echipa pe care o conduce, sunt pregătiți să muncească 24 de ore din 24, 7 zile din 7. De la crearea unor strategii de marketing personalizate până la susținerea partenerilor în deschiderea unor noi saloane în cadrul rețelei Epil Point, pasul următor constă în extinderea brandului nu doar la nivel național, ci și internațional.

În această continuă călătorie către perfecțiune, Epil Point®România este gata să marcheze noi recorduri și să ridice ștacheta pentru întreaga industrie de beauty. Odată cu promisiunea de excelență, profesionalism și inovație, brandul Epil Point®România rămâne un partener de încredere pentru toți cei care apreciază serviciile de înfrumusețare de cea mai înaltă calitate si isi doresc sa beneficieze de un model de business de succes.

Franciza Epil Point®România – O Cale Sigură Către Succesul în Afaceri – Transmite acum o solicitare de ofertă, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp 

 

FORMULAR DE CONTACT

Autor

Eliza Voaides

Marketing Manager

 

3 thoughts on “Epil Point®România Și-A Mărit Rețeaua Cu Încă 3 Centre : Epil Point®Giulești, Epil Point® ParkLake Și Epil Point®Auchan Titan”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin
    Scroll to Top