• Termeni, politici si conditii de utilizare site

    Termeni, politici si conditii de utilizare site

    Termeni de utilizare site

    1. condiții generale de utilizare:

    utilizarea site-ului www.epilpoint.ro (denumit în continuare “site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

    2. prelucrarea datelor cu caracter personal: conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, precum și conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către www.epilpoint.ro a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate și a serviciilor de statistică.

    Datele personale sunt furnizate de utilizatori în momentul înregistrării pe site-ul www.epilpoint.ro .

    Datele colectate de la utilizatori se referă la: nume, prenume, adresa, număr de telefon, adresa de e-mail și date personale. Conform legii 677/2001, utilizatorul își poate exercită următoarele drepturi:

    a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezenței legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;

    b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezenței legi;

    c) Dreptul de a va adresa instanței de judecată în legătură cu orice încălcare a drepturilor dumneavoastră cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

    Drepturile la care se face referire în alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: Str Magnoliei, Nr.2, Strejnicu, jud. Prahova, România, cu specificația „În atenția epilpoint” sau prin e-mail la adresa office@epilpoint.ro

    3. Materialele și informațiile accesibile prin intermediul site-ului www.epilpoint.ro: Conținutul , design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea www.epilpoint.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

    Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal.

    Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al www.epilpoint.ro .

    Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

    Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursă – www.epilpoint.ro.

    Utilizatorii care expediază informații către site-ul www.epilpoint.ro își asumă obligația de a nu încalcă în nici un mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

    4. Modificarea termenilor și a condițiilor: www.epilpoint.ro își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără o notificare anterioară a utilizatorului.

    Utilizarea site-ului www.epilpoint.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

    Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal.

    Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.epilpoint.ro .

    Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.

    Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa – www.epilpoint.ro.

    Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.epilpoint.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

    4. Modificarea termenilor si a conditiilor: www.epilpoint.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

    Copyright

    Tot continutul site-ului si acest site sunt protejate de drepturile de autor ale Epil Point Skin – © Epil Point 2021. Toate drepturile rezervate.

    Orice redistribuire sau reproducere a unei părți sau a întregului conținut sub orice formă este interzisă în afară de următoarele:
    – puteți imprima sau descărca pe un extras de hard disk local doar pentru uz personal și necomercial
    – puteți copia conținutul la terțe părți individuale pentru uz personal, dar numai dacă recunoașteți site-ul ca sursă a materialului
    Nu puteți, cu excepția permisiunii noastre exprese în scris, să distribuiți sau să exploatați în mod comercial conținutul. Nu îl puteți transmite și nu îl puteți păstra în niciun alt site sau în altă formă de sistem de recuperare electronică.

    Disclaimer

    Informațiile regasite în acest site au numai scop informativ general. Informațiile sunt furnizate de Epil Point și în timp ce ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la exhaustivitatea, exactitatea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la site-ul web sau informațiile, produsele, serviciile sau graficele conexe conținute pe site-ul web pentru orice scop. Orice încredere pe care o acordați acestor informații este, așadar, strict pe propriul dumneavoastra risc.

    Niciodata nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună, incluzând, fără limitare, pierderi sau daune indirecte sau consecvente sau orice pierdere sau deteriorare care rezultă din pierderea de date sau din profiturile rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site .

    Acest site permite să vă conectați la alte site-uri care nu sunt sub controlul Epil Point. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau aprobarea opiniilor exprimate în cadrul acestora.

    Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în funcțiune fără probleme. Cu toate acestea, Epil Point  nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi niciodata răspunzător pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice care nu țin de controlul nostru.

    Politica de confidentialitate

    La Epil Point, intimitatea vizitatorilor noștri este extrem de importantă pentru noi. Acest document privind politica de confidențialitate descrie tipurile de informații personale primite și colectate de Epil Point și modul în care sunt utilizate.

    Fișiere log

    Ca și multe alte site-uri web, Epil Point folosește fișiere log. Informațiile din fișierele de jurnal includ adresele protocolului internet (IP), tipul de browser, furnizorul de servicii Internet (ISP), ștampila date / oră, paginile de trimitere / ieșire și numărul de clicuri pentru analiza tendințelor, administrarea site-ului, în jurul site-ului, și să adune informații demografice. Adresele IP și alte astfel de informații nu sunt legate de nicio informație care poate fi identificată personal.

    Cookie-uri și Web Beacons

    Epil Point utilizează cookie-uri pentru a stoca informații despre preferințele vizitatorilor, pentru a înregistra informații specifice utilizatorilor despre paginile pe care le accesează sau le vizitează, personalizează conținutul paginii web pe baza tipului de browser al vizitatorilor sau alte informații pe care vizitatorul le trimite prin browserul lor.

    DoubleClick DART Cookie

    Google, ca furnizor terț, utilizează cookie-uri pentru a difuza anunțuri în Epil Point.
    Utilizarea de către Google a fișierului cookie DART îi permite să difuzeze anunțuri utilizatorilor pe baza vizitei efectuate în Epil Point și pe alte site-uri de pe Internet.
    Utilizatorii pot renunța la utilizarea modulului cookie DART accesând politica de confidențialitate a anunțurilor și a rețelei de conținut Google la următoarea adresă URL – https://www.google.com/policies/privacy/.
    Aceste servere de anunțuri terțe părți sau rețele publicitare utilizează tehnologia pentru reclamele și linkurile care apar pe Epil Point trimit direct la browserele dvs. Ele primesc automat adresa IP atunci când se întâmplă acest lucru. Alte tehnologii (cum ar fi cookie-uri, JavaScript sau Web Beacons) pot fi, de asemenea, utilizate de rețelele terțe de anunțuri pentru a măsura eficacitatea anunțurilor lor și / sau pentru a personaliza conținutul publicitar pe care îl vedeți.

    Epil Point nu are acces la aceste cookie-uri și nu le controlează și sunt utilizate de agenții de publicitate terță parte.

    Trebuie să consultați politicile de confidențialitate ale acestor servere de anunțuri terțe pentru informații mai detaliate despre practicile lor, precum și instrucțiuni despre cum să renunțați la anumite practici. Politica de confidențialitate a Epil Point nu se aplică și nu putem controla activitățile altor agenți de publicitate sau site-uri web.

    Dacă doriți să dezactivați modulele cookie, puteți face acest lucru prin opțiunile browserului dvs. individual. Informații mai detaliate despre gestionarea modulelor cookie cu browserele web specifice pot fi găsite pe site-urile respective ale browserului.

    În această politică de confidențialitate, www.epilpoint.ro este proprietatea Epil Point. Apreciem că politica de confidențialitate este importantă pentru toată lumea, și ne-am angajat să respectăm principiile legale conferite de: Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță; Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

    CARACTERISTICI GENERALE

    Serverul nostru colectează automat informații despre utilizarea de către Dumneavoastră a acestui site (date de navigație ). Datele de navigație includ tipul de browser pe care îl utilizați, adresa IP, URL-ul folosit și timpul petrecut la acea adresa URL, tipul Dumneavoastră de domeniu și tipul de server. Acest tip de informații sunt colectate de multe site-uri și folosite pentru a monitoriza buna funcționare și îmbunatățirea website-ul.

    Când utilizați acest website, cookie-urile vor fi plasate în dosarul browser-ului de pe computer pentru a putea salva unele preferințe ale Dumneavoastră. Putem, de asemenea, colecta informații personale, dacă alegeți să ne contactați, caz în care vom colecta adresa Dumneavoastră de email și alte informații pe care ni le veți furniza.

    CUM VOM FOLOSI INFORMAȚIILE PERSONALE COLECTATE?

    Informațiile colectate vor fi folosite exclusiv pentru funcționarea optimă a acestui website, pentru a putea comunica cu Dumneavoastră în cazul în care ne contactați precum și pentru a vă face o programare în cazul în care ați solicitat o testare gratuită . Pentru cei care se abonează la newsletterul nostru, informațiile personale vor fi folosite exclusiv pentru a trimite ofertele speciale. Și noi suntem afectați de sutele de email-uri nesolicitate pe care zilnic suntem nevoiți să le ștergem și de aceea nu vom trimite niciodată email-uri nesolicitate. De asemenea, datele personale ale clienților noștri nu vor fi niciodată în străinătate către alte persoane fizice sau juridice.

    CINE ARE ACCES LA INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ?

    Pe scurt, nimeni altcineva în afara managementului firmei noastre și a angajaților firmei noastre. Există o excepție care se referă la dezvăluirile cerute de lege. În anumite condiții, din motive legale, alte prezentări de informații ar putea fi necesare la agențiile de aplicare a legii, agenții guvernamentale, instanțele judecătorești sau în conformitate cu alte legi în vigoare.

    ACCESUL ȘI CORECTAREA

    În conformitate cu Politica de confidențialitate, aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile pe care le deținem despre Dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați corectarea informațiilor despre Dumneavoastră, care sunt inexacte, incomplete sau perimate.

    Dacă doriți să vă exercitați dreptul în conformitate cu Politica de confidențialitate de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre Dumneavoastră, vă rugăm sa ne contactați. Vom lua în considerare orice cerere pentru a fi corectată în timp util.

    Luăm măsuri rezonabile pentru a asigura securitatea informațiilor cu caracter personal deținute de noi împotriva riscurilor, cum ar fi pierderea sau acces neautorizat, distrugerea, utilizarea, modificarea sau divulgarea acestora. Sistemele noastre IT sunt protejate prin parolă și sunt conforme cu standardele de securitate pe care le cere activitatea pe care o desfășurăm.

    LINK-URI CĂTRE ALTE WEBSITE-URI

    Uneori, paginile acestui website conțin link-uri către alte site-uri și firma noastră nu este responsabilă pentru practicile de confidențialitate ale website-ului respectiv. Vă recomandăm să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui website pe care îl vizitați.

    DATE DE CONTACT

    Dacă aveți orice întrebări sau comentarii despre această politică de confidențialitate ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact.

    REVIZUIRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

    Nimic nu este veșnic și deci nici această politică de confidențialitate care s-ar putea revizui din când in când. Vom include un anunț pe acest website atunci când astfel de revizuiri au fost făcute.

    Politica de cookies

    Ce sunt cookie-urile?

    Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul Epil Point etc, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. „Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

    Cum si de ce folosim cookie-uri?

    Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra. cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

    SOLICITARE ACORD ȘI INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONALVă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor Epil Point. Pentru noi, având în vedere relația specială cu toate clientele noastre, este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi.

    CINE SUNTEM?

    Epil Point este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în:

    Ploiesti, str. Cuza Voda, Nr. 13, Prahova

    Popesti Leordeni, str. Amurgului, Nr. 47, Ilfov


    Datele firmei vi le putem oferii la adresa de mail office@epilpoint.ro

    CE DATE PRELUCRĂM?

    În vederea informării cu privire la programarile efectuate , evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a Clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

    CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

    Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
    Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.
    Situațiile în care Epil Point va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

    1. Înregistrare fișei de client pentru efectuarea programarilor
    Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a înregistra o fișă de client unde să avem istoricul programărilor dumneavoastră si a tuturor ședintelor efectuate. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.
    De asemenea, în timpul utilizării platformei www.epilpoint.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul de căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
    Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

    2. Înscriere pentru prima ședință gratuită
    Scopul prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal în cazul înscrierii pentru prima ședință gratuită constă în transmiterea numelui, numărului de telefon si a orașului în care doriți să efectuați programarea, pe baza datelor înregistrate, comunicarea de informații legate de data programării, ora programării, informarea în ceea ce privește contraindicațiile, pregătirea pentru ședință.

    3. Abonare la Newsletter;
    Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre produsele noastre, de marketing direct și publicitate;
    4. Trimiterea sms-urilor
    Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre programarea fectuata, de marketing direct și publicitate ocazional.

    CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?
    Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

    1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
    2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
    3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
    4. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
    5. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
    6. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
    7. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp;
    8. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, cnp;

    CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

    Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție. Puteti cere ștergerea datelor la adresa de mail office@epilpoint.ro.

    CARE SUNT DREPTURILE DVS.?
    În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

    – dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea Epil Point o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., Epil Point poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
    – dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către Epil Point a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; Epil Point va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
    – dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea Epil Point ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar Epil Point are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine Epil Point în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; Epil Point va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
    – dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea Epil Point restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite Epil Point să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) Epil Point nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale Epil Point prevalează asupra drepturilor Dvs.; Epil Point va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
    – dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către Epil Point, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la Epil Point la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
    – dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
    – dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
    – dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
    – dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de Epil Point pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

    CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?
    Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa de mail office@epilpoint.ro

    Epil Point vă va furniza informațiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de Epil Point gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, Epil Point poate:
    (i) fie să perceapă o taxă, ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;
    (ii) fie să refuze să dea curs cererii.
    Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de Epil Point, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

    Vă mulțumim!

    0
      0
      Cosul tau
      Cosul tau este golInapoi in magazin
      Scroll to Top