PresoMagiQ Therapy

Drenaj Limfatic cu ajutorul echipamentului PresoMagiQ !

Numarul 1 in eliminarea excesului de apa si a toxinelor din tesuturi !

Descopera noul costum de remodelare corporala PresoMagiQ, oferit de Epil Point®România, care utilizeaza tehnologia avansata de drenaj limfatic! Cu ajutorul acestui costum inovator, vei obtine beneficii si rezultate uimitoare in procesul de remodelare corporala. Care sunt beneficiile si rezultatele obtinute prin utilizarea costumului de remodelare corporala PresoMagiQ pentru drenajul limfatic?

Ei bine, acesta stimuleaza circulația limfatica, ajutand la eliminarea toxinelor si a lichidelor retinute in tesuturi. Astfel, vei reduce aspectul de „coaja de portocala” al pielii, vei obtine o silueta mai ferma si mai tonifiata si vei scapa de senzatia de picioare umflate. Costumul de remodelare corporala PresoMagiQ contribuie activ la imbunatatirea starii tale generale de sanatate si bunastare.

Iata care sunt principalele beneficii :

Eliminarea toxinelor : Drenajul limfatic contribuie la eliminarea toxinelor din organism si la imbunatatirea functionarii optime a sistemului limfatic. Acest lucru are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar si ajuta la prevenirea bolilor.

Reducerea edemului si a retentiei de apa: Drenajul limfatic ajuta la eliminarea excesului de lichide din tesuturi, reducand astfel umflaturile si senzatia de picioare grele. Presoterapia, prin compresia controlata a costumului PresoMagiQ, contribuie la imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice, avand beneficii remarcabile in tratarea edemului.

Ameliorarea aspectului pielii : Terapia drenajului limfatic si presoterapia ajuta la tonifierea pielii si la reducerea celulitei, avand astfel un efect estetic benefic. Prin eliminarea excesului de apa si a toxinelor din organism, pielea devine mai luminoasa si mai ferma.

Ce beneficii au experimentat clientii Centrelor Epil Point®Romania ?

Am intervievat cativa clienti ai Centrele Epil Point®Romania,  care au trecut prin terapia drenajului limfatic cu ajutorul costumului PresoMagiQ, iar raspunsurile lor au fost impresionante:

– Unii clienti au mentionat o reducere semnificativa a senzatiei de picioare grele si o scadere a umflaturilor din zona gleznelor si a gambelor.

– Altii au remarcat imbunatatirea elasticitatii pielii si o diminuare a celulitei.

– Cei mai multi dintre ei au observat o crestere a starii generale de bine si o imbunatatire a calitatii somnului.

– De asemenea, clientii au apreciat ca terapia drenajului limfatic cu ajutorul costumului PresoMagiQ sunt proceduri non-invazive, placute si relaxante.

Ce tehnologie sau mecanism utilizeaza costumul de remodelare corporala PresoMagiQ pentru a realiza drenajul limfatic ?

Tehnologia avansata de compresie controlata a costumului asigura un masaj profund si precis, stimuland circulatia sanguina si limfatica. Aceasta tehnologie inovatoare faciliteaza eliminarea eficienta a toxinelor si fluidelor in exces, ajutand la detoxifierea organismului si la imbunatatirea functiei sistemului limfatic.

Experimenteaza acum drenajul limfatic cu ajutorul costumului de remodelare corporala PresoMagiQ de la Epil Point® si bucura-te de rezultatele uimitoare pe care le vei obtine intr-un mod confortabil si placut! Vei fi uimit/a de felul in care pielea ta va deveni mai ferma si mai tonifiata, iar senzatia de greutate si oboseala in picioare va disparea. Alege sa investesti in sanatatea si frumusetea ta cu Epil Point Romania si descopera toate beneficiile oferite de costumul de remodelare corporala PresoMagiQ!

CONTRAINDICATII

Hemoragie (interna sau externa)
menstruatia si sarcina (incepand din luna A 4-a si in cazurile de risc de intrerupere a sarcinii)
Menstruatia si sarcina (incepand din luna a 4-a si in cazurile de risc de intrerupere a sarcinii)
stari febrile acute, Temperatura corporala mai ridicata
insuficienta renala sau hepatica
Vene. Varicoase in ultimele etape
inflamatii acute
Inflamatii acute
Tromboza acuta si recenta, tromboflebita, tromboza venoasa profunda
Colaps cardiovascular (clasa iib - iii), edeme cardiace
Anevrism vascular, aortic, cardiac
Dupa infarct miocardic acut sau accident vascular cerebral
Fracturi, luxatii in apropierea zonei de utilizare
Edem pulmonar
Micro si macroangiopatie in diabetul pancreatic
Parestezii sau leziuni cutanate, supuratii
Tumorimaligne sau tumori cu tendinta de crestere
Implanturi medicale electronice
Nedorinta de crestere a debitului venos sau limfatic

Programeaza-te acum!  Shopping Cart
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   Scroll to Top