Remodelare corporala prin Drenajul Limfatic PresoMagiQ

Iti amintesti de acele zile in care te-ai simtit ca un balon gonflabil dupa o petrecere mult prea “boema”? Sau cand incercarile tale de a purta o rochie noua au luat conotatiile unei misiuni imposibile? Ei bine, nu trebuie sa dezvolti frustrari din acest motiv, pentru ca nu esti singura in aceasta problema! Din fericire, exista salvatori in lumea remodelarii corporale, iar unul dintre ei se numeste PresoMagiQ, un echipament profesional aflat in dotarea Centrelor Epil Point Romania, cu ajutorul caruia se realizeaza un drenaj limfatic eficient, astfel incat obiectivele tale de remodelare corporala vor devin din ce in ce mai usor de atins.

Ce este drenajul limfatic si cum contribuie aceasta procedura non-invaziva la remodelarea corporala?

Drenajul limfatic este o tehnica menita sa stimuleze circulatia limfei in organism. Pe langa beneficiile sale terapeutice, drenajul limfatic joaca un rol esential in remodelarea corporala. Acesta normalizeaza metabolismul celulelor si imbunatateste elasticitatea pielii, aspecte esentiale in procesul de pierdere in greutate si de tonifiere a corpului. Persoanele care doresc un corp tonifiat si o piele ferma vor avea de castigat enorm de pe urma sesiunilor regulate de drenaj limfatic.

Cum poti slabi cu ajutorul drenajului limfatic realizat cu PresoMagiQ Therapy ?

PresoMagiQ nu este doar un simplu aparat de remodelare corporala. Clientii care au apelat la terapia de drenaj limfatic cu ajutorul acestui echipament l-au descris ca pe un “super-erou modern” imbracat intr-un  costum de tehnologie avansata. Acesta foloseste presiune pneumatica pentru a stimula circulatia limfatica, contribuind astfel la detoxifierea organismului. Este ca si cum ai avea un costum, care iti ofera masaj constant, de parca ar fi un prieten care te ia de umeri si iti sopteste :„din acest moment, corpul tau va primi o infuzie serioasa de energie. Pregateste-te sa te simti bine !”.

Cum funcționeaza PresoMagiQ Therapy, procedura de remodelare corporala, recomandata de specialistii Epil Point Romania ?

Simplu si placut. In timp ce stai intinsa confortabil pe scaunul cosmetic,  PresoMagiQ lucreaza din greu, astfel incat tu sa ai parte de foarte multe beneficii atat estetice, cat si de sanatate. Presiunea controlata aplicata pe picioare, abdomen si brate ajuta la stimularea proceselor naturale ale corpului. Practic, ganglionii limfatici primesc o doza de motivatie, iar lichidul limfatic circula prin corp, precum un maratonist bine antrenat. Te-ai intrebat vreodata cum este sa simti aceeasi senzatie ca si cand ai fi iesit la plimbare pe malul marii? Cu PresoMagiQ Therapy, te simți exact asa, doar ca lipseste nisipul.

Beneficiile Drenajului Limfatic cu PresoMagiQ sunt multiple. In primul rand ajuta la  eliminarea toxinelor. Ti s-a intamplat probabil,  atunci cand te trezesti dimineata, sa te simti  lipsita de vlaga ? Responsabile de starea ta de rau sunt toxinele care “isi fac de cap” in tot  organismul ! Drenajul limfatic ajuta la eliminarea acestora, lasandu-te revitalizata si plina de energie.

Reducerea celulitei este un alt avantaj major, care survine in urma procedurilor realizate cu ajutorul PresoMagiQ Therapy. Dupa fiecare sesiune, costumul pneumatic va face minuni, iar pielea ta va arata mai neteda si mult mai ferma. Acest lucru se datoreaza si celei de a doua functie a costumului, cea de sauna. Asadar, procesul de remodelare corporala va deveni din ce in ce mai evident datorita PresoMagiQ Therapy , iar tu vei putea exclama bucuroasa : Gata cu complexele legate de acei „colacei” inestetici!

Un alt beneficiu de care putem sa ne bucuram urmare a unei proceduri de drenaj limfatic este relaxarea. Ei bine, sesiunile cu PresoMagiQ te vor ajuta sa iti decuplezi mintea de griji si stres, creand o stare de bine pe care o vei savura mult timp dupa tratamentul de remodelare corporala.

Revitalizarea si tonifierea tesuturilor sunt mult mai usor de obtinut daca apelam la remodelarea corporala cu ajutorul PresoMagiQ Therapy.  Daca iti doresti un abdomen plat si picioare fara celulita, mai multe sesiuni de drenaj limfatic reprezinta primul pas catre obiectivul tau :  o silueta sculptata, care iti va permite sa porti cele mai indraznete rochite.

Care sunt cele mai potrivite proceduri de Remodelare Corporala pe care le poti realiza impreuna cu Drenajul Limfatic ?

Tonic Gym, Vibromasajul si Criolipoliza fac echipa foarte buna cu Drenajul limfatic realizat cu ajutorul PresoMagiQ Therapy. Specialistii in remodelare corporala Epil Point Romania au dezvoltat un protocol eficient, astfel incat corpul  tau sa scape de grasimea inestetica si celulita de pana la gradul 4.

In concluzie, PresoMagiQ nu este doar o terapie non-invaziva pentru remodelare corporala. Aceasta procedura imbina sanatatea cu eficienta! Asadar, arunca-te in aventura creata de terapeutii Epil Point Romania, si lasa-l pe PresoMagiQ sa-ti redefineasca forma corpului. Programeaza-te online sau telefonic la o evaluare corporala gratuita si savureaza beneficiile procedurilor de remodelare corporala non-invazive prestate cu multa pricepere de catre specialistii Epil Point Romania ! Acum este momentul sa-i oferi siluetei tale un upgrade. Te asteptam la Epil Point Romania!

Eliza Voaides

Marketing Manager

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin
    Scroll to Top